AKTUELNO

Svi su prišli da je teše.

Nakon sastanka u toku kojeg su zadrugari pričali svoje najemotivnije trenutke u životu, svi su ostali emotivno uzdrmani. Teklo je dosta suza, pa je sasvim normalna reakcija da su neki od ukućana ostali pri tom raspoloženju. Takav slučaj je bio sa Miljanom Arsić koja je briznula u plač.

Foto: RTV Pink

Lepo ti kažem ustani sa kreveta i nemoj da me nerviraš - urlala je Miljana, dok se Jovica smejao što je nju još više iritiralo.

Foto: RTV Pink

Arsićeva nije mogla da zaustavi suze nakon što je Jovica Putniković odbio da napusti njen krevet u kome ona zajedno sa svojom sestrom bliznakinjom Nevenom spava. Razlog njenih suza je i kako je ona rekla, nedostatak poštovanja koje oseća sa njegove strane. Nakon što je napustila krevet i otišla u dnevnu sobu, sestri i cimerima se žalila na ponašanje Jovice Putnikovića.

Foto: RTV Pink

Ne mogu da verujem koji sam debil ispala. Pokušala sam na lep način da ga isteram, ali on neće. Dečko je debil! Neće da izađe. Toliko puta sam ispala glupa - rekla je Miljana, dok su je drugi smirivali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U jednom trenutku njena sestra Nevena nije mogla da je gleda kako plače, pa je i sama pustila suzu, a onda sa njom o svemu razgovarala na pragu Bele kuće.

Foto: RTV Pink

Ti si zbog gluposti ukaljala obraz! Nemoj da sam te videla više da plačeš! Plačem, jer si dozvolila da se iznerviraš zbog gluposti. Mene smara što dečko dođe, skine gaće i boli ga uvo! To nije zdravo! Nije mi bilo prijatno - rekla je Miljana Neveni.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miljana Arsić

#Nevena Arsić

'